Scherpschutter

Scherpschutter

Noodgedwongen start Jack McCartney vanuit het Colombiaans oerwoud met zijn werkzaamheden voor één van de machtigste kartels in Zuid- Amerika. Dankzij de uitzonderlijke talenten van de Ier blijkt hij al snel van grote waarde voor de organisatie. Vanuit de plicht om over de veiligheid van zijn gezin te waken, raakt hij verwikkeld in een levensgevaarlijke jacht op twee fronten. Aan de ene kant op de tegenstanders van het kartel en aan de andere kant op die van hemzelf. Zijn oorspronkelijke dubbelleven wordt alleen maar ingewikkelder en moeilijker om verborgen te houden.

Bestellen
Scherpschutter

Scherpschutter

Te wijten aan de criminele activiteiten van zijn vader begint de jeugd van Jack zwaar. Pas als Trevor wordt veroordeeld verdwijnt de onrust. Jaren later weet zijn zoon toe te treden tot een elite-eenheid van het Ierse leger. In dienst ontwikkelt hij zich tot een verdienstelijke scherpschutter. Na een derde uitzending wordt hij benaderd om voor het bedrijf Venatores te gaan werken, dat regelmatig actief is in conflictgebieden.

Aan de andere kant van de wereld wint een opkomend kartel razendsnel aan terrein in de illegale drugswereld. Zonder het te weten zal deze organisatie een grote rol gaan spelen in het leven van de Ierse Jack. De paden van beiden kruizen elkaar in het regenwoud van Colombia, als Venatores zich mengt in de strijd tegen drugs.

Bestellen