23 april 2021

23 april 2021 staat niet meer met potlood in de agenda, maar inmiddels met pen. De uitgeefdatum van mijn derde boek, "Scherpschutter-Jacht" is definitief! De voorbereidingen verlopen voorspoedig. De eerste deadline van 19 maart is gehaald.

Dit tweede deel van het verhaal van hoofdpersonage Jack is grotendeels gelijktijdig met het, eind 2020 uitgekomen, eerste deel geschreven. Daardoor is het mogelijk gebleken om binnen vijf maanden na publicatie van het eerste deel ook het tweede deel uit te brengen. Door het hele verhaal gelijktijdig te schrijven was het eenvoudiger om de rode draad vast te houden en ook om de delen naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Zoals eerder gezegd verwijzen de foto's die ik op deze blog plaats naar locaties waar het verhaal zich afspeelt. Ook het mooie uitzicht toegevoegd aan dit bericht is een verwijzing. Waar het precies is laat ik in het midden. Ik ben benieuwd of iemand het herkend of kan herleiden waar het is. Lastig, maar het zou mensen bekend voor kunnen komen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


23 april 2021

Verkoop begonnen

Verschijningsdatum!

Sneak preview

Aandacht van de lokale media

Publiciteit