De Jacht

Voor de lezers van "Scherpschutter, opkomst" zal het geen verrassing zijn: het verhaal is nog niet ten einde. Hoewel dit boek zeer goed als een zelfstandig verhaal te lezen is, is er ruimte voor meer. En dat komt er!!

Begin deze week heb ik het contract ondertekend voor een vervolg van het verhaal "Scherpschutter". Een speciaal moment dat ik graag met jullie deel. Niet alleen omdat er weer een boek uitkomt, maar vooral omdat hiermee het verhaal van Jack McCartney doorgaat. Aangezien zijn leven al ruim twee jaar deel uitmaakt van dat van mij, ben ik blij dat ik de lezer hierin nog verder mee kan nemen.

Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren ben ik in de gelegenheid gesteld om een beperkt aantal exemplaren van "Scherpschutter, opkomst" aan te bieden tegen een gereduceerd bedrag van 15,75 euro, i.p.v. de oorspronkelijke verkoopprijs van 20, 99 euro. Geïnteresseerd? neem dan contact met me op of reageer op deze blog. De komende periode hou ik jullie op de hoogte van de aanloop naar de verschijning van het nieuwste boek.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De Jacht

Verkoop begonnen

Verschijningsdatum!

Sneak preview

Aandacht van de lokale media

Publiciteit